Glaszetter Zevenhuizen

Glasservice Zevenhuizen

Glasservice Van Delft Glas kan je snel helpen in het geval er een ruit gebroken is. Een gebroken ruit geeft een vervelend gevoel van onveiligheid. Bovendien heb je nog de rommel van al het gebroken glas en als het nat of koud weer is is het drama compleet. We snappen daarom dat je raam snel dichtgemaakt moet worden. Bel ons en we zijn binnen korte tijd aanwezig om de kapotte ruit af te dichten. Dit doen we met houten platen tot de nieuwe ruit geplaatst wordt.

In Zevenhuizen zijn we binnen 30 minuten om je gebroken ruit tijdelijk af te dichten met een noodafdichting.

Glaszetter Zevenhuizen

Glaszetter Van Delft Glas helpt je professioneel als je één of meer nieuwe ruiten nodig hebt. We meten het glas nauwkeurig in, bestellen de ruit en komen de ruit zo snel mogelijk plaatsen. Enkel glas hebben we op voorraad en kan meestal al de volgende dag geplaatst worden. En als je vroeg belt kan het vaak nog dezelfde dag.

Ook in Zevenhuizen zijn we vanuit onze vestigingen in staat je zeer snel te helpen als je een gebroken ruit hebt. Neem gerust contact met ons op voor informatie of een offerte, wij zorgen ervoor dat je snel en goed geholpen wordt.

Van Delft Glas: Tot je dienst!